Agron Berisha - Vetem 5 Minuta chords

Highlighted       Show chord diagrams
Tunning ---- standart E, dhe mund te luhet pa kapo (une e luaj pa kapo) 
ose me kapo ne cdo fret sipas shkalles se kitares. Eshte kenge e thjeshte 
per tu kapur,, duke e degjuar duke e mesuar... 


    Intro: piano..... 
    
     Verse:
     Am           Em
     E bukur simpatike je, t gjitha ti i ke,
     F          F    Am
     plotsoma deshiren, vetem nje here.
     Am             Em 
     Miss te quajne ne shkolle, e dim edhe ne,
     F            Am
     nuk eshte kompliment, por gje e vertete.

    Bridge:
    G         Am
C5 B5  Ty cdokush te enderron, 
    G         Am
C5 B5  ty cdokush te deshiron.

      C     G   F G  Am
      Vetem 5 minuta e jo me shume
      C      G    F  G Am
      plotsoma deshiren te jesh me mu 
      C     G   F G  Am
      Vetem 5 minuta e jo me shume
      C      G    F  E Am
      plotsoma deshiren te jesh me mu

      Solo: kitare......


     Am             Em 
     Miss te quajne ne shkolle, e dim edhe ne,
     F            Am
     nuk eshte kompliment, por gje e vertete.

    Bridge:
    G         Am
C5 B5  Ty cdokush te enderron, 
    G         Am
C5 B5  ty cdokush te deshiron.

      C     G   F G  Am
      Vetem 5 minuta e jo me shume
      C      G    F  G Am
      plotsoma deshiren te jesh me mu 
      C     G   F G  Am
      Vetem 5 minuta e jo me shume
      C      G    F  E Am
      plotsoma deshiren te jesh me mu
      
      Mbyllja: Piano

P.s. 
Kjo eshte kenga e pare qe une i nxjerr tablaturen, prandaj mund te kete dhe
 gabime (mua me tingellon shume mire), nqs keni sygjerime, sharje, kercenime,
 lavderime :) apo cfaredo tjeter mund te me shkruani ne sherdian00@yahoo.co.uk

Tablatura u punua nga Skerdian Meta (une ;)) nga kenga legjendare e 
te madhit Agron Berisha "vetem 5 minuta". RIP brother....

Mesim te kendershem
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z