Ammo Oscar - Kembali Bersama chords

Highlighted       Show chord diagrams
Artist : Ammo Feat Cantique
Tabbed by lut


  intro
  C G Am Em F C Am G ulang 2X
  
  VERSE 1
   C         G     Am             Em
  Aku tidak terlena mengimbau kisah lama
  F         C     Am           G  
  saat dikau usaha untuk miliki cinta
  C            G      Am          Em 
  kau kirim kata rindu juga ungkap I LUV U
  F          C       Am          G 
  kau buat ku tersipu ku malu tapi mahu

  F     G         Em     Am
  tiba tiba ku terima berita
  F           G         Em    Dm
  kau dah berpindah dan aku kecewa
  

  VERSE 2
  C         G       Am        Em
  seakan tak percaya semalam ku terjumpa
  F             C       Am         G
  kau datang dan menyapa setelah kian lama
  C            G        Am            Em
  dengan tenang kau kata engkau masih menyinta
  F           C      Am          G
  kau idamkan bahagia dengan aku bersama

  F         G          Em      Am
  tidak ku duga kau pantas melamar
  F        G        Em   Dm
  tanpa ragu ku terima cinta

  
  BRIDGE 
   C               G      
  Aku tidak terlena mengimbau kisah lama
  Am                Em          
  saat dikau usaha untuk miliki cinta
  F                   C  
  kau kirim kata rindu juga ungkap I LUV U
  Am                 G         
  kau buat ku tersipu ku malu tapi mahu
  
  C                 G
  seakan tak percaya semalam ku terjumpa
  Am                     Em
  kau datang dan menyapa setelah kian lama
  F                      C 
  dengan tenang kau kata engkau masih menyinta
  Am                   G
  kau idamkan bahagia dengan aku bersama
  

  F         G          Em      Am
  tidak ku duga kau pantas melamar
  F        G        Em   Dm
  tanpa ragu ku terima cinta
  
  

  Outro
  C         G       Am        Em
  seakan tak percaya semalam ku terjumpa
  F             C       Am         G
  kau datang dan menyapa setelah kian lama
  C            G        Am            Em
  dengan tenang kau kata engkau masih menyinta
  F           C      Am          G
  kau idamkan bahagia dengan aku bersama



NOTE:
-lagu ni sebenarnya dah lama kot and pencipta dengan penyanyi dia merupakan cikgu 
kimia aku sendiri, MC Ammo Oscar(rapper)
-tajuk lagu ni aku dah lupa tapi kat youtube ada kot
-untuk lebih detail atau order album ke,korang boleh gi checkout myspace atau 
facebook diorang,cool beb,hehe
-lagu ni kira ok lah jugak,sebab tuh aku tab lagu nih
-enjoy!!!
 
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z