Song name
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Kenge Shqip - Zemer E Lodhur chords

Highlighted       Show chord diagrams
Zemer e Lodhur - Francesk Radi
http://www.youtube.com/watch?v=2nGS4V0a67Q&feature=related

Intro: G#m - G#m* - C#m* - G#m* -G#m X2

 


   G#m
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
G#m
Perpara rruga e gjate rruga e gjate

 G#m
E lashe qytetin mbushur plot me zog te vrare
                   C#m
Trishton nje peme e thate dhe bari i gjate

          G#m       C#m
Sa me ka plakur kjo dhimbje e gjate 
         G#m       F#
Qyteti dukej si gjethe e thare
         E          Eb7
Ai sot me trishton mallin e pare me kujton, me kujton


   G#m
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
G#m
Perpara rruga e gjate rruga e gjate
 
  G#m
Qyteti mbeti pas me shpresen qe genjen
                    C#m
Kjo kohe gjithcka rremben gjithcka qe gjen
 
          G#m       C#m
Zemra e lodhur nuk di c`te thote
          G#m       F#
Qyteti shkoi iku mbeti larg
            E          Eb7
Mbi shpirtin tim renkon malli i pare me mundon


REF:
   G#m            F#
Eja prane me thot pylli dhe ne emer me therret
    C#m           G#m
Zile e gjelber e natyres zlie e gjelber plot me jete
    G#m            F#
Do te cirrem do te clodhem neper ferr e neper bar
    C#m-Eb7      G#m
Si nje zooo-ooog pyllin do marr


Solo:
        G#m               G#       C#m
e|---------------6-4-7------------------6-7-4-----4-4-5-5-4-5-4-11-9-12--|
B|-4-4-5-5-4-5-4----------4-4-5-5-4-5-4----------------------------------|
G|-----------------------------------------------------------------------|
D|-----------------------------------------------------------------------|
A|-----------------------------------------------------------------------|
E|-----------------------------------------------------------------------|

            Eb7
e|-12-11-9-11-9-7-9-7-6----7-6-4-6--7-4----------------------------------|
B|-----------------------------------------------------------------------|
G|-----------------------------------------------------------------------|
D|-----------------------------------------------------------------------|
A|-----------------------------------------------------------------------|
E|-----------------------------------------------------------------------|


  G#m
Nga zhurma e qytetit ika qe me nate
G#m
Perpara rruga e gjate rruga e gjate
 
 G#m
E lashe qytetin mbushur plot me zog te vrare
                   C#m
Trishton nje peme e thate dhe bari i gjate
 

          G#m       C#m
Sa me ka plakur kjo dhimbje e gjate 
         G#m       F#
Qyteti dukej si gjethe e thare
         E          Eb7
Ai sot me trishton mallin e pare me kujton, me kujtonREF x2:

   G#m            F#
Eja prane me thot pylli dhe ne emer me therret
    C#m           G#m
Zile e gjelber e natyres zlie e gjelber plot me jet
    G#m            F#
Do te cirrem do te clodhem neper ferr e neper bar
    C#m-Eb7      G#m
Si nje zooo-ooog pyllin do marr


   G#m   G#m*  C#m*
e|-----4-------7-------9--------------|
B|-----4-------9-------9--------------|
G|-----4-------8-------9--------------|
D|-----6-------6-------11-------------|
A|-----6---------------11-------------|
E|-----4------------------------------|
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z