Kenge Shqip - Sa Shume Qe Kam Gabuar chords

Highlighted       Show chord diagrams
Sa shume qe kam gabuar - Djemte e Detit
http://www.youtube.com/watch?v=I6xbD6MAeoU&feature=youtu.be

Intro : G# D#/G Fm C# D#  


e|-----------------------------------------------------------------------|
B|-4/6-4--4-4-5-6--/6-4-4-------------4/6-4--4---4-5-6--/6-4-4-----------|
G|------------------------5-3-5-1--------------5---------------5-3-5-1---|
D|--------------------------------3--------------------------------------|
A|-----------------------------------------------------------------------|
E|-----------------------------------------------------------------------|


 C#[/ch]    C       Fm
Nje thengjill paksa te shuar
C#   C      Fm
Ti e fryve vec nje here
 C#    C      Fm
Tani nga dhimbjet mos druaj
          C#    C    Fm
Afer zjarrit ndezur qe kaq shume te djeg
 C#    C      Fm
Tani nga dhimbjet mos druaj
          C#    C    Fm
Afer zjarrit ndezur qe kaq shume te djeg


   G# D#/G    Fm  C# D#
Sa shume qe kam gabuar
G#       D#/G   Fm  C# D#
Si s'me shkoi aspak ne mendje
  G#   D#/G     Fm  C# D#
Se endrrat qe per ty I thura
G#      D#/G    Fm   C# D#
Do me jepnin kaq shume dhembje       X2

Intro

 C#     C   Fm
Thelle ne shpirtin tim
  C#   C    Fm
Per ty thura shume endrra
  C#   C   Fm
Mendova se erdhi koha
           C#  C   Fm
Dhe I lashe te lira te dilnin nga zemra
  C#   C   Fm
Mendova se erdhi koha
           C#  C   Fm
Dhe I lashe te lira te dilnin nga zemra


   G# D#/G    Fm  C# D#
Sa shume qe kam gabuar
G#       D#/G   Fm  C# D#
Si s'me shkoi aspak ne mendje
  G#   D#/G     Fm  C# D#
Se endrrat qe per ty I thura
G#      D#/G    Fm   C# D#
Do me jepnin kaq shume dhembje       
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z