Song name
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Kenge Shqip - Me Ty chords

Highlighted       Show chord diagrams
Elvana Gjata - Me Ty
https://www.youtube.com/watch?v=np8DeLtVf2Q

Em 
Një milion arsye,
      C 
po të kisha unë,
       G 
nuk do të doja kurr, 
      D
si doja dikur. 
     Em           C
S'munde të më thoje fjalë lamtumirë, 
      G
se ti ike shpejt, 
        D
për një tjetër jetë, 
Em    C
Oh oooh
     G 
ti nuk je aty se, 
       D
nuk je si ti e do. 
    C       D
E une zgjohem në mëngjes, 
G      Em
sikur jam me ty, 
     C       D
dërgoj lutje lart në qiell,
G       Em 
por nuk vin nga ty. 
     C       D
Dhe sa herë kujtimet gjej, 
G      Em
veten e Gënjej, 
     Am
unë e gënjej, 
        D
por ty s'të kthej. 

Ai shtrat pa ty gjithmon, 
do mbetet bosh, 
se nuk shtrihem dot, 
dhe po flej në tokë. 

Në mermer të ftoft, 
un kokën e mbështes, 
e gjej qetësi, 
se vi tek ti. 

Dhe une zgjohem në mëngjes, 
sikur jam me ty , 
dërgoj lutje lart në qiell, 
por nuk vin nga ty. 

Dhe sa herë kujtimet gjej, 
veten E Gënjej, 
unë E Gënjej, 
por ty s'të kthej. 

Dhe une zgjohem në mëngjes, 
sikur jam me ty , 
dërgoj lutje lart në qiell, 
por nuk vin nga ty. 

Dhe sa herë kujtimet gjej, 
veten E Gënjej, 
unë E Gënjej. 

Dhe une zgjohem në mëngjes, 
sikur jam me ty , 
dërgoj lutje lart në qiell, 
por nuk vin nga ty. 

Dhe sa herë kujtimet gjej, 
veten E Gënjej, 
unë E Gënjej, 
por ty s'të kthej. 

Një milion arsye, 
po të kisha unë.
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z