Song name
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Minatori - Babai Im Eshte Punetor chords

Highlighted       Show chord diagrams
Intro

Am Dm

Shoke dhe shoqe ...

Vers 1

Am         Dm
Babai im eshte punetor
Am         Dm
i martuar, ka shtate femij
Am         Dm
Banojme ne shtepi te vogel
F     G     Am
atje larg, ne periferi ...

Vers 2

Am         Dm
Perhere kokeulur, ai ec 
Am         Dm
kurr s'vonohet, jo nuk ngec
Am         Dm
Dallaveret, nuk i don
F     G     Am-F-G-Em
Jeten ne sy e shikon 
F     G     Am
Jeten ne sy e shikon ... 

Refrain

Dm    C
Babai im, eshte punetor
Dm    C  G
punon ne dite nga shtate tete ore
F       G
shkon dhe vjen, me biciklete.. 
Dm    C
Babai im, eshte punetor
Dm    C  G
punon ne dite nga shtate tete ore
F        G
shkon dhe vjen, me biciklete ... 

lexon Rilindjen flete per flete! 

Vers 3

Am         Dm
nje fatos i Marksit i varur ne mur
Am         Dm
babain e pyet: A u lodhe he burre? 
Am         Dm
dhe keshtu u ben shume vjet
F     G     Am-F-G-Em
ai me te e ka nje muhabet
F     G     Am
ai me te e ka nje muhabet ...

Refrain

Dm    C
Babai im, eshte punetor
Dm    C  G
punon ne dite nga shtate tete ore
F        G
shkon dhe vjen, me biciklete ... 
Dm    C
Babai im, eshte punetor
Dm    C  G
punon ne dite nga shtate tete ore
F        G
shkon dhe vjen, me biciklete ... 

lexon Rilindjen flete per flete! 

Solo

C Dm Em G  A  Em
C Dm Em G  A  H

Refrain

Dm    C
Babai im, eshte punetor
Dm    C  G
punon ne dite nga shtate tete ore
F        G
shkon dhe vjen, me biciklete ... 
Dm    C
Babai im, eshte punetor
Dm    C  G
punon ne dite nga shtate tete ore
F        G
shkon dhe vjen, me biciklete ... 

lexon Rilindjen flete per flete! 

Am Am G Am
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z