Song name
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Misc Traditional - Manuk Dadali chords

Highlighted       Show chord diagrams
(#)
                 C
Mesat ngapung luhur jauh di awang awang

                  C                    F
Meberkeun janjangna bangun taya karingrang

                                       F
Kukuna ranggaos reujeung pamatukna ngeluk

              G                     C
Ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk

            C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna

                    C                    F
Gadang jeung partentang taya bandingan nana

                               F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
 
               G                     C
Taya karempan ka sieun leber wawanenana


Chorus
          F
Manuk dadali manuk panggagahna

              C
Perlambang sakti Indonesia jaya

          F
Manuk dadali pang kakoncarana

           G               C
Resep ngahiji rukun sakabehna


(Same as (#))
Hirup sauyunan tara pahirihiri
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
Manuk dadali gadung siloka sinatria
Keur sukmana bangsa di nagara Indonesia

Chorus
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z