Sabri Fejzullahu - Fshatarja Ime tab

Highlighted       Show chord diagrams
Kengetari : Sabri Fejzullahu 
Kenga   : Fshatarja ime 
Kontakti : iLoo.st@hotmail.com


Intro: 
Em X4 

Kenga mandej vazhdon:
    Em   D       G    A
Ishim femije te lindur ne nje stine
      C  D    Em
Fshatarja ime, mike e rinise...


keshtu vazhdon dhe perseritet tere kenga..
pak a shume degjojeni edhe vete..

akordet luhen keshtu:
Em: 022000 
D : xx0232 
G : 320033 
A : x02220 
C : x32010 

me te mira..

Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z