Agron Berisha - Vetem 5 Minuta chords

Chords
Transpose
Tunning ---- standart E, dhe mund te luhet pa kapo (une e luaj pa kapo) 
ose me kapo ne cdo fret sipas shkalles se kitares. Eshte kenge e thjeshte 
per tu kapur,, duke e degjuar duke e mesuar... 


    Intro: piano..... 
    
     Verse:
Am Em E bukur simpatike je, t gjitha ti i ke,
F F Am plotsoma deshiren, vetem nje here.
Am Em Miss te quajne ne shkolle, e dim edhe ne,
F Am nuk eshte kompliment, por gje e vertete.
Bridge: G Am C5 B5 Ty cdokush te enderron, G Am C5 B5 ty cdokush te deshiron.
C G F G Am Vetem 5 minuta e jo me shume
C G F G Am plotsoma deshiren te jesh me mu
C G F G Am Vetem 5 minuta e jo me shume
C G F E Am plotsoma deshiren te jesh me mu
Solo: kitare......
Am Em Miss te quajne ne shkolle, e dim edhe ne,
F Am nuk eshte kompliment, por gje e vertete.
Bridge: G Am C5 B5 Ty cdokush te enderron, G Am C5 B5 ty cdokush te deshiron.
C G F G Am Vetem 5 minuta e jo me shume
C G F G Am plotsoma deshiren te jesh me mu
C G F G Am Vetem 5 minuta e jo me shume
C G F E Am plotsoma deshiren te jesh me mu
Mbyllja: Piano P.s. Kjo eshte kenga e pare qe une i nxjerr tablaturen, prandaj mund te kete dhe gabime (mua me tingellon shume mire), nqs keni sygjerime, sharje, kercenime, lavderime :) apo cfaredo tjeter mund te me shkruani ne sherdian00@yahoo.co.uk Tablatura u punua nga Skerdian Meta (une ;)) nga kenga legjendare e te madhit Agron Berisha "vetem 5 minuta". RIP brother.... Mesim te kendershem
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z