Alban Skenderaj – Ende Ka Shprese chords

Chords
Transpose:
ENDE KA SHPRESË – ALBAN SKENDERAJ

Intro: Bm C#m F# C#m F#m

C#m F#mLindje dhe perendim
A E B Sa histori midis
C#m F#mSi perhere ne lundrim
A EBrigjeve te femijerise..
G#m C#m F#m...Dhe era fryn nga çdo ane
A E S'mund ta ndalesh dot me dore
B C#m F#mLe ta shtyj si e marre
A G#Fatin tim te brishte si bore
Ref
C#m F#mEnde ka shprese, ende ka jete
A EDersa ka lote ne sy
B C#m F#mEnde ka ndjenje, ende ka stine
A G# C#mEdhe neper stuhi, ende ka shprese.
C#m F#mSa pikepyetje pa rend,
A E B varur hapsirave blu… oo O
C#m F#mPse te mbetem pa mend,
A Ekur mendjen e kam diku.
B C#m F#m Dhe era fryne si e marre
A G#Frymen do ta ndal tek ti...
Ref
C#m F#mEnde ka shprese, ende ka jete
A EDersa ka lote ne sy
B C#m F#mEnde ka ndjenje, ende ka stine
A G# Edhe ne bardh e zi,
C#m A B C#m G#mOh jo, nuk dua parajsen, por dua te shoh
C#m F#m B A C#Qe ende ka shprese, te buzeqesh
Ref
C#m F#mEnde ka shprese, ende ka jete
A EDersa ka lote ne sy
B C#m F#mEnde ka ndjenje, ende ka stine
A G# C#mEdhe neper stuhi, ende ka shprese.
Please rate this tab:
x1.0