Related for Laja Laja chords

Blerina Matraku – Laja Laja chords

Chords
Transpose:
INTRO: Bm G D A

Bm GLaja laja laja me lot
Dlaja Laja më kot
ASot nuk jam më e fortë
Bm GLaja Laja me lot në sy
DLaja laja për ty
APse nuk je më aty
BmSa i ftohtë
GSa i ftohtë
Dështë një lot
Apa ty në këtë botë
D ADo t'i lutem natës një yll të bjerë
G BmSytë e tu dua t'i shoh dhe një herë!
D AShpirti im pa ty nuk gjen më shërim
Em Bmzbrit e fshije ti lotin tim
Doh, ati im
Laja laja me lot Fjalët që s'mi the dot Sa vështirë kam sot Laja laja më kot Zemra nuk i mban dot Sa pëshon sot një lot
Please rate this tab:
x1.0