Kenge Shqip – Kuturu chords

Chords
Transpose:
Kuturu - Aleksander Gjoka X2Intro: --------------- Gm Cm Gm Cm | Gm Cm e|-------3------------3------------3-3--------3-------------|---------------|B|-4---4---3----3-4-6--------3-4-6-----3----3---6-4-3-------|---------------|G|---5------------------5-----------------------------5-----|--3------3-5---|D|----------------------------------------------------------|-------5-------|A|----------------------------------------------------------|---------------|E|----------------------------------------------------------|---------------|
Cm GmEci rrugëve kot, kuturù,
Fm Gm dhe s'di ku shkoj...
Cm GmXurxull jam prapë unë... se ajo,
Fm Gmnjë bohem nuk e do.
FmSa të desha, shpirt,
Bbs'mund ta dish.
Cm GmTë vodhën ty pabesisht,
Fm Gmme pije mbys dhimbjen pa fund.
Cm GmSa e lumtur je, unë s'e di,
Fm Gmme atë që jeton.
Cm GmMund ta blejë ai për ty dhe botën,
Fm Gmvetëm zemrën, jo!
Fm BbMbeti shkretë tani streha jonë,
Cm Gmnë luks je ngrirë... në kyç, trishton,
Fm Gm Cm-Bb-Cmsi në muze... si një Xhokondë.
Ref.
Fm BbUnë në jetë i pasur s'jam vërtet,
Cmpor në ëndërr e shoh veten mbret (!)
Fm BbNëpër pub-e tok me miqtë harxhoj,
Cm-Bb-Cmunë Hënën si monedhë.
Fm Bb Ti po fle tani, Xhokonda ime,
Cmshiu si det mbi mua zbrazet,
Fm Gmas rrufetë s'më vrasin dot,
Cm-Bb-Cmse ka një Zo------ot...!
Cm GmEci rrugëve kot, mori fund,
Fm Gmky fati im - kuturù.
Cm GmTy s'të kam tani dhe në shi,
Fm Gmpija po më shkund.
Fm BbSe në dashuri, kur të dhemb,
Cm Gmjo dehja s'del dhe aq lehtë.
Fm Gm Cm-Bb-CmTë desh, Xhokondë, ty... një bohem....!
Ref.
Fm BbUnë në jetë i pasur s'jam vërtet,
Cmpor në ëndërr e shoh veten mbret (!)
Fm BbNëpër pub-e tok me miqtë harxhoj,
Cm-Bb-Cmunë Hënën si monedhë.
Fm Bb Ti po fle tani, Xhokonda ime,
Cmshiu si det mbi mua zbrazet,
Fm Gmas rrufetë s'më vrasin dot,
Cm-Bb-Cmse ka një Zo-----ot...!
Solo: Akordet si ne Refren
Fm Bb Ti po fle tani, Xhokonda ime,
Cmshiu si det mbi mua zbrazet,
Fm Gmas rrufetë s'më vrasin dot,
Cm-Bb-Cmse ka një Zo-----ot...!
Fm Gmas rrufetë s'më vrasin dot,
Cm-Bb-Cmse ka një Zo-----ot...!
Perseritet Intro Fade out...
Please rate this tab:
x1.0