Kenge Shqip - Jeto Dhe Jeten Time chords

Chords
Transpose
Jeto dhe jeten time - Ardit GjebreaIntro:

Ebm Bb7 Ebm Bb7e|----------------------6-7-6---6-7------------------------------------|B|----------6-----6-7-9-------------9-6--------------------------------|G|----8---7-----8-----------------------8-7----------------------------|D|--8---------------------------------------8--------------------------|A|---------------------------------------------------------------------|E|---------------------------------------------------------------------|
Ebm BJeto dhe jeten time po e deshe
Bb Ebmeja dhe merre, vec jeto......
EbmAta qe sduan dashurine
Bnuk dine se ceshte miresia
F#folene e ngrene ne erresire
C#edhe mbi ty leshojne stuhira
Bb7Se jane mesuar te zvarriten
Ebmte te helmojne pastaj te vdesin
C#pa prekur trupin tend te ngrohur
F#nga afshi i puthjes, ledhatimit
Bb7Dhe pena ime nis e shkruan
Ebmkaq e lodhur nga mundimi
C#kerkon nga ty dhe merr dy fjale
F#dhe ndalet lumi, zemerimi
Bb7Te Dua, Te Dua, Te Dua
Ebmo fjale hyjnore e kesaj bote
Bu peshperite nga buze e dashuruar
Bbqe fryme ty te dhane
BShume te kerkova gjersa te gjeta
Bb7dhe nese vdes mos u trishto
Bpor ti jeto....
Key change to Em (+1 half-step) Intro (+1 half-step)
EmNeper rruget e dashurise
Cenden kenget dhe legjendat
Amneper vargjet e poetit
zemren ka ajo
B7Dhe ne vija pentagramesh
derdhet shpirti i nje artisti
Cpor dicka pa thene ka mbetur
B7le te tjeret ta tregojne...
Em CJeto dhe jeten time po e deshe
B7 Emeja dhe merre, vec jeto...
EmAta qe sduan dashurine
Cnuk dine se ceshte miresia
Gfolene e ngrene ne erresire
Dedhe mbi ty leshojne stuhira
B7Se jane mesuar te zvarriten
Emte te helmojne pastaj te vdesin
Dpa prekur trupin tend te ngrohur
Gnga afshi i puthjes, ledhatimit
B7Dhe pena ime nis e shkruan
Emkaq e lodhur nga mundimi
Dkerkon nga ty dhe merr dy fjale
Gdhe ndalet lumi, zemerimi
B7Te Dua Te Dua Te Dua
Emo fjale hyjnore e kesaj bote
Cu peshperite nga buze e dashuruar
B7qe fryme ty te dhane...
CShume te kerkova gjersa te gjeta
B7dhe nese vdes mos u trishto
por ti....
Em C B7 Eme|----7--------------7-8-7---------------------------------------|B|--------10-8-8--10-------10-8-7---7-8-7------------------------|G|---------------------------------------------------------------|D|--9-------------------------------------10-9-------------------|A|---------------------------------------------------------------|E|---------------------------------------------------------------|
CDhe jeten time po e deshe...
e|-------------------------|B|-----8-7-----------------|G|---9--------7------------|
B7 Em B7 Em B7 Emeja dhe merre por ti jeto...
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z