Kenge Shqip – Nuk Di chords

Chords
Transpose:
Nuk di - Upstream feat. Kelly
http://www.youtube.com/watch?v=FG6vGuMEby8


Intro :

G#m E F# e|-------------------------------------------------------|B|-----4-----4h5p4------5--------7-----------------------|G|-------4----------------4--------6---------------------|D|---6-----6----------6--------8-------------------------|A|------------------7--------9---------------------------|E|-4-----------------------------------------------------|X2
G#m E F# G#mDita ndalet akrepat hapat e saj
E F# G#mPuthja falet jam i huaj nuk kam faj
E F# G#mNuk di te pres po nuk prite dhe ti
E F# G#mNuk di te vdes po nuk vdiqa nga ty
G#m E F# G#mDita ndalet akrepat hapat e saj
E F# G#mPuthja falet jam i huaj nuk kam faj
E F# G#mNuk di te pres po nuk prite dhe ti
E F# E F#nuk di te vdes po nuk vdiqa nga ty
Ref.X2
G#m F# Ebm EPa ty me ty do vazhdoj rrugen qe kam nisur
G#m F# Ebm EDo te shfletoj pas faqes qe kam grisur
G#m F# Ebm EPa ty me ty do vazhdoj rrugen qe kam nisur
G#m F# Ebm E F# G#mDo te shfletoj pas faqes qe kam grisur
G#m E F# G#mNuk di te fal dhe pse rende gaboj
E F# G#mNuk di te ndal ndonese nuk di ku te shkoj
G#m E F# G#mNuk di te fal dhe pse rende gaboj
E F# E F#Nuk di te ndal ndonese nuk di ku te shkoj
Ref.X2
G#m F# Ebm EPa ty me ty do vazhdoj rrugen qe kam nisur
G#m F# Ebm EDo te shfletoj pas faqes qe kam grisur
G#m F# Ebm EPa ty me ty do vazhdoj rrugen qe kam nisur
G#m F# Ebm E F# G#mDo te shfletoj pas faqes qe kam grisur
Please rate this tab:
x1.0