Koes Plus – Tunggak Jati chords

Chords
Transpose:
Artist : Koes Plus
Title : Tunggak Jati

Intro : G D Em D C G D G 2x

G D GSopo kang mirengake dhawuh wiku mbiyene
G7 C D GSajak mung ece ece opo yo tenane
G D GIku mau critane kito kabeh kang gawe
G7 C D GJati opo jarake sumonggo kersane
Reff :
DTunggak jarak blarak
GTunggak jati semi
D D7 GDisirami dijaga kang titi
DTunggak jarak blarak
GTunggak jati semi
D D7 GJati tuwo cagake pendopo
G D GTegese tembung jarak sejane mulang sarak
G7 C D GTegese tembung jati sejane mukti
G D Em D C G D G 2x Back to Reff 2x
Please rate this tab:
x1.0