Kthjellu - Mundohem Qe Ta Harroj tab

Chords:
Transpose
Kthjellu Mundohem qe ta harroj 
 Bm                                            A
Nonjeher kujtoj se te kam humbur qe kur ti shenderrohesh ne nje tjeter,
Bm                                             A  
dhe tash un e di per nje kohe te gjate un dhe ti ku jemi tash.
Bm                                            A  
ti me pyet pse un te urrej sepse un jam ai qe mori dimbjen
Bm                                            A  
te lrgohem , dua nga te gjith vetem te kuptoj qe sperkas kerkund

E
Nuk di asgje

Bm		 A 		          E 
Mundohem qe ta harroj kohen qe na bashkoj zerat qena kerkojn ne te dy
Bm		 A 		          E
Mundohem qe ta harroj kohen qe na bashkoj zerat qena kerkojn ne te dy

Bm                                              A  
Zerin tend degjoj duke me thirrur dhe ende mendoj se je nje tjeter
Bm                                             A  
kur afrohem shoh se dicka ndryshon dhe kuptoj qe un ty te kam humbur

E
Nuk di asgje

Bm		 A 		          E
Mundohem qe ta harroj kohen qe na bashkoj zerat qena kerkojn ne te dy
Bm		 A 		          E
Mundohem qe ta harroj kohen qe na bashkoj zerat qena kerkojn ne te dy
Solo

Bm		 A 		          E
Mundohem qe ta harroj kohen qe na bashkoj zerat qena kerkojn ne te dy
Bm		 A 		          E
Mundohem qe ta harroj kohen qe na bashkoj zerat qena kerkojn ne te dy
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z