Minatori – Or E Prishur tab

Orë e prishur - Minatori
Danny boy

(ky është ritmi: poshtë, lart, poshtë, lart)

Em – intro

e------0--0-0--------|b------0--0-0--------|g--------------------|d--2-----------------|a--2-----------------|e--0-----------------|
Ame------0--0-0--------|b------1--1-1--------|g--2-----------------|d--2-----------------|a--0-----------------|e--------------------|
B7e------2--2-2--------|b------0--0-0--------|g--2-----------------|d--1-----------------|a--0-----------------|e--------------------|
Ge------3--3-3--------|b------3--3-3--------|g--------------------|d--0-----------------|a--2-----------------|e--3-----------------|
De------2--2-2--------|b------3--3-3--------|g--2-----------------|d--0-----------------|a--0-----------------|e--------------------|
Em x 2 Si një orë e prishur, Am x 2 Em x 4 koha është ndal. Em x 2 si një re e vetmuar, Am x 2 Em x 4 e bekuar kjo ditë. Am x 4 dhe heshtja vdes, Em x 4 heshtja të gjithë mi thotë. B7 x 4 Em x 4 ti je këtu, ka njëmijë vjet. Em e duart flasin, Am Em duart tua më kërkojnë.. Em Am Em shikimi yt, detin ma kujton.. Am dhe heshtja vdes, Em heshtja të gjithë mi thotë. B7 Em E5 D5 ti je këtu, ka njëmijë vjet. G D G Ti, kudo që të shkosh, D G kudo që të jesh, B7 Em pranë do t'më kesh.
Solo x 2e----------------------|b-8-10--10-8-7-7--8----|g------9~--------------|d-------------------9~-|a----------------------|e----------------------|
\w/ # # _#_ ( ) / O \ (_____) Enjoy! Suksese! fidan.kosumi@gmail.com
Please rate this tab:
x1.0