Misc Unsigned Bands - Naser Berisha - Do Te Doja tab

Chords
Transpose
Song: Do te doja 
Singer: Naser Berisha
Tab by: Ilir Livoreka
youtube link: http://youtube.com/watch?v=eVRxrYw7gGc

Intro:
Am, Am


Am
Do te doja qe sonte flokt e tu
Dm           Am
te shtrihen mbi jastukun tim
Dm               Am
do te doja qe sonte ta shijosh romantiken
G          Am
nen driten e qiririt tim
Dm         Am
do te doja qe sonte ta shijosh romantiken
G          Am
nen driten e qiririt tim


Am    
Do te doja qe sonte tīkem pran vetes
Dm            Am
do te doja sonte tījem me ty
Dm               Am
do te doja qe kjo nate pa fund te na takoj
G         Am
vetem mua..mua dhe ty
Dm                Am
do te doja qe kjo nate pa fund te na takoj
G         G    
vetem mua..mua dhe ty


Am.............................

Am     
Dhe do te doja cka s`do doja
Dm       Am
te bej sonte me ty
Dm                Am
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
G         Am
und te jem i pari njeri
Dm               Am
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
G         Am
und te jem i pari njeri


Am.............................

Am
Kur premieres i erdhi fundi
Dm          Am
dhe mengjesi filloj te agoj
Dm         Am
me puthe njeher ne faqe
G             Am
me the "kete nate kurr sīdo ta harroj"
Dm         Am
me puthe njeher ne faqe
G             Am
me the "kete nate kurr sīdo ta harroj"Am
me vjen mire qe ma besove
Dm        Am
kete gje kaq me rendesi
Dm        Am
qe nga sonte me mua e dashura ime
G            Am
ti hyre ne boten me plot dashuri
Dm           Am
qe nga sonte me mua e dashura ime
G        G
ti hyre ne boten me plot dashuri

Am...............................

Am
Do te doja cka s`do doja
Dm       Am
te bej sonte me ty
Dm       Am
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
G        Am
und te jem i pari njeri
Dm               Am
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
G         Am
und te jem i pari njeri


n'strofen e fundit ka repeticion, njekeni me vesh.
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z