Misc Unsigned Bands – Didi Kempot - Ketaman Asmoro chords

Chords
Transpose:
Hahaha,,here it is,,javanesse traditional song, brought from the ancient world,,
check it on youtube,,have fun,,

Intro: Am Dm F  E  Am

AmSaben wayah lingsir wengi
Dm E AmMripat iki ora biso turu
ETansah kelingan sliramu
Dm F EWong ayu kang dadi pepujanku
AmBingung rasane atiku
Dm E AmArep sambat nanging karo sopo
ENyatane ora kuwowo
Dm E AmNyesake atiku sansoyo nelongso
DmWis tak lali-lali
E AmMalah sansoyo kelingan
E DmNganti tekan mbesok kapan nggonku
EMendem ora biso turu
AmOpo iki sing jenenge
Dm E AmWong kang lagi ke taman asmoro
EPrasasat ra biso lali
Dm E AmEsuk awan bengi tansah mbedo ati
AmBingung rasane atiku
Dm E AmArep sambat nanging karo sopo
ENyatane ora kuwowo
Dm E AmNyesake atiku sansoyo nelongso
DmWis tak lali-lali
E AmMalah sansoyo kelingan
E DmNganti tekan mbesok kapan nggonku
EMendem ora biso turu
AmOpo iki sing jenenge
Dm E AmWong kang lagi ke taman asmoro
EPrasasat ra biso lali
Dm E AmEsuk awan bengi tansah mbedo ati
EPrasasat ra biso lali
Dm E AmEsuk awan bengi tansah mbedo ati
Please rate this tab:
x1.0