Misc Unsigned Bands – Ilir Veliu - Ate Nate chords

Chords
Transpose:
Ilir Veliu - Ate nate

Capo 1st fret (kapotasti ne perden e pare)

Intro: F Am F 
 
Am Dolem vone nga vallezimi,
Amdhe si thurem d'ot dy fjale
Fate nate
Amate nate.
AmDhe pse flisnim per muziken,
Amune e di se c'doje ti
Fate nate
Amate nate
Ref:
Dm AmQetesine ne rruge e prishem
Dm Amune kendoja kendoje dhe ti,
Dm Am vargje t'bukra i thurem muzikes
E Am me fjale te embla jetonim dashurine,
lozin gishtat mbi tela lodrojne melodia ishim ne te dy, dashurova une kengen, kitaren por me fort te dashurova ty. Repeat the whole thing (Perserite nga e para)
Please rate this tab:
x1.0