Misc Unsigned Bands – Veda Ademi - Koha Skthehet chords

Chords:
Left handed
Ukulele
Check out more settings
Transpose:
Am C G FJooo se di, si ikën shkuan kaq shume vite
Am C G FPërsëri, dhe sot ti fle në zemrën time
Am C G F FUn e di, e padukshme ësht ajo që ndjej.. ajo që ndjej
CNjë ditë që bosh vjen
GDhe un nuk jam me ty
AmNjë ditë që koha s'kthen
FDhe un të dua ty
AmPër mua je ti
GNuk ka më tjetër vend
Fjooooo
Am C G F Eci vetëm, dhe pas më ndjek veç hija ime
Am C G FDhe kudo, në ketë qytet gjej veç kujtime
Am C G F F Prap ti mbledh, dhe vizatoj me to portretin tënd.. portretin tënd
CNjë ditë që bosh vjen
GDhe un nuk jam me ty
AmNjë ditë që koha s'kthen
FDhe un të dua ty
AmPër mua je ti
GNuk ka më tjetër vend
Fjooooo
Ristmi pak i nderlikuar por po te degjoni kengen kapet shpejt Nga Marlind Parllaku
Please rate this tab:
x1.0