Oh Chentaku - The Wicked Offspring tab

Song  : The Wicked Offspring
Artist: Oh Chentaku
Album : Heartbreak Ridge Was Never This Arrogant
Tabbed By lut

Dropped D


lagu ni sebenarnya lebih kurang guna kord yang sama je cuma certain part tu posisi 
bentuk jari tu lain sikit,ni aku listkan okeh!  


   G5    F#5    B5   A5     D5   D/C#  B5*    B5**  A     B      G5*   G7M   G7M  D7M
     
e|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|------|-----|-----|-----|------|B|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|-----|------|-----|--7--|--7--|--7---|G|-----|-----|-----|-----|--7--|--7--|--4--|--11-|--9--|--11--|--7--|--7--|--7--|--7---|D|--5--|--4--|--9--|--7--|--7--|--7--|--4--|--9--|--7--|--9---|--5--|--5--|--5--|--4---|A|--5--|--4--|--9--|--7--|--5--|--4--|--2--|--9--|--7--|--9---|--5--|--5--|--5--|--4---|D|--5--|--4--|--9--|--7--|-----|-----|-----|--9--|-----|------|--5--|-----|--5--|--4---|
INTRO
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------------------------------------------------------------------------|D|--------0--------0--------------------------------------------------------|A|------0--------0----------------------------------------------------------|D|----5----5--s7----7--s4---------------------------------------------------|
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------------------------------------------------------------------------| D|--------0--------0--------0-----------------------------------------------|A|------0--------0--------0--------0-----0----------------------------------|D|----5----5--s7----7--s4----4--s9----s7------------------------------------|
flying we're flying like birds in the sky
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------------------------------------------------------------------------|D|--------0--------0--------0-----------------------------------------------|A|------0--------0--------0--------0-----0----------------------------------|D|----5----5--s7-----7--s4----4--s9---s7----s5------------------------------|
running we're running like no one ever knows G5 F#5 B5 A5 ulang 4X
e|---------7--------9--------7--------9--------7--------6--------6----------|B|----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7-----7--7------------|G|--------------------------------------------------------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|
e|---------7--------9--------7--------9--------9---------11-------9---------|B|----7--7-----7--7-----7--7-----9--9-----9--9-----9--9------9--9-----------|G|--------------------------------------------------------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------| A|--------------------------------------------------------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|part ni aku tak pasti sangat tapi kalau boleh,upgrade sikit kalau nak sound cantik
e|---------11-------9-------------------------------------------------------|B|----9--9-----9--9---------------------------------------------------------|G|--------------------------------------------------------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|
VERSE 1(dengan P.M) D5 D/C# B5 we're both together in the car million miles away kept running D5 D/C# B5 running run from our home strike one just on my wisdom we're both sixteen we did that its so hillarious Chorus G5 A5 F#5 B5 A5 ulang 3 kali dan end korus kat kord G5 VERSE 2(dengan P.M) D5 D/C# B5 i still remember the time when we used to chill D5 D/C# B5 i still remember the way you confer the briliant hint ulang balik part korus BRIDGE B5** A B ulang 2x
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|
B5** A B ulang 2x
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|
B5** A B ulang 2x
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------| AD|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|
B5** A B ulang 2x dekat part A dengan B tu ada lagi satu bunyi,tapi aku tak past bunyi apa
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------7--7--6--6--7--7--------7--7--6--6--7--7--------------------------| B D|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|D|--5--5--------------------7--7--------------------------------------------|
e|--------------------------------------------------------------------------|B|--------------------------------------------------------------------------|G|--------------------------------------------------------------------------| C D|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|D|--0--0--0--0--0--0--0--0--0-----------------------------------------------|part ni aku tak pasti sangat tapi lepas part C nih,ada pick grind
VERSE 3 ulang balik intro OUTRO G7M G7M* D7M G7M* ulang lah ikut kesesuaian lagu tuh,aku malas nak kira,haha NOTE: -aku tak pasti sangat dengan lirik tuh,mungkin ada ada salah sikit sebab aku taip sendiri -tab dengan kord ni aku dengar dan buat sendiri dengan rujuk kat video video diorang,sori la kalau lain sikit sebab aku dah try main ok je..:) -aku tak pasti lagu nih dalam tune Drop C atau D,aku main Drop D -ada salah atau apa ke,boleh komen kat gua okeh -lastly,Oh Chentaku memang best,hahaha artluwt@yahoo.com
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z