Sinan Vllasaliu – Pa Fat chords

Chords
Transpose:
Sinani: Am Une dhe ti jemi takuar,
Fne kohe dhe vend te gabuar,
G Esa u munduam te dy
Dm Amedhe malet i kishim shty.
Nora: Am Nuk te vë faj as ty as vetes,
C se jane thjeshte grackat e jetes,
Gnuk i ben balle njeri (nuk i ben ball njeri),
Dm Amnuk i bem balle, as une, as ti.
Ref:(2x)
DmPa fat (Pa fat)
Amishim ne jet dy udhetar.
Gnuk e gjetem yllin polar
F Amnuk e gjetem kepin e shpreses.
Dm AmPa fat mbetem vetem dy udhetar
Fpa albumin tone familjar
Gpa fotografin e marteses.
web:www.teksteshqip.com
Please rate this tab:
x1.0