Vlatko Lozanoski - Obicen Bez Tebe tab

Chords
Transpose
ОБИЧЕН БЕЗ ТЕБЕ

D   E    A     
Без тебе не се радувам
    D     E
Не зборувам тажен сум
       A      
И не се познавам
    D
Но сонцето
   E       A
Понекогаш на прозор доаѓа
    D
Од мисливе
    E    A  
Замрзнати ти се појавуваш

     D    E 	
Можам да направам се
    A
Ако помислам на тебе
     D     E
Тогаш се чувствувам јас
   A
Најсилен

     D    E 	
Можам да направам се
  A
Да рушам се пред себе
  D    E
Ако заминеш сум
A
Обичен

D  E    A     
Заморен душа немам јас
    D   
Да побегнам

   E    A 
Заборавам дека немам спас
    D
Но сонцето
     

   E       A
Понекогаш на прозор доаѓа
    D
Од мисливе
    E    A
Замрзнати ти се појавуваш     D    E 	
Можам да направам се
  A
Ако помислам на тебе
     D     E
Тогаш се чувствувам јас
  A
Најсилен

     D    E 	
Можам да направам се
  A
Да рушам се пред себе
  D    E
Ако заминеш сум
A
Обичен
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z