Ardian Rrusta – Jam Ai Lypës Sjam Ai Mbret chords

Chords:
Transpose:
[Intro]
Bm F#m G Bm 2x

[Vers 1]
BmThonë lindja është vetëm gënjim
G DDhe se vdekja është fillim
GThonë sexi është krim
F#mEhe jeta trillim
G BE dashuria mashtrim
BmNë pranverë ne u njoftuam
G DGjatë tër verës ne nuk u pam
G F#mNë vjeshtë u afruam dhe u bashkuam
G BmDhe në dimer u ndamë
G BJam ai lyps s'jam ai mbret
E DJam ai çe dashuri pret
Em BmÇ'do stinë e çdoo vjet për dit e për net
G F#Jam ai qe emrin ta thërret
[Ref.]
Bm AE sot un pi e dehem e nisem e kthehem
G BmKujtimet përdit më trazojnë
Bm ASot përkulem e ngritem e falem e shitem
G BE shumë herë më huazojnë
Em BmKënga çë unë këndoj
Em BmLus Zotin ty mos të lëndoj
G F#mUnë u linda per ty ti u linde për mu
Em BmPa ty nuk muj me jetu
[Solo] Bm F#m G Bm 2x [Vers 2]
Bm F#mNë vehte fëmis i buron
G DKëng e re që në mua gufon
G F#mLulet lulëzojne e zogjët fluturojn
G BmSë bashku me mua kendojnë
G BJam ai lyps s'jam ai mbret
E DJam ai çe dashuri pret
Em BmÇ'do stinë e çdoo vjet për dit e për net
G F#Jam ai qe emrin ta thërret
[Ref.]
Bm AE sot un pi e dehem e nisem e kthehem
G BmKujtimet përdit më trazojnë
Bm ASot përkulem e ngritem e falem e shitem
G BE shumë herë më huazojnë
Em BmKënga çë unë këndoj
Em BmLus Zotin ty mos të lëndoj
G F#mUnë u linda per ty ti u linde për mu
Em BmPa ty nuk muj me jetu
[Solo] Bm A G Bm 2x Em Bm Em Bm G F#m G F# [Ref.]
Bm AE sot un pi e dehem e nisem e kthehem
G BmKujtimet përdit më trazojnë
Bm ASot përkulem e ngritem e falem e shitem
G BE shumë herë më huazojnë
Em BmKënga çë unë këndoj
Em BmLus Zotin ty mos të lëndoj
G F#mUnë u linda per ty ti u linde për mu
Em BmPa ty nuk muj me jetu
[Outro]
Em BmKënga çë unë këndoj
Em BmLus Zotin ty mos të lëndoj
G F#mUnë u linda per ty ti u linde për mu
Em BmPa ty nuk muj me jetu
Please rate this tab:
x1.0