Te Dua chords with lyrics by G-Bani - Easy chords and tabs for guitar

G-Bani – Te Dua chords

Chords:
Transpose:
[Hyrje]
G#mMirembrema
Mirembrema
D#Spo me merr të gjumi,As mua
Vapa?
G#mJo endërra
TĂ« bukura?
D#Të pa arritshmë,Ti je?
D#Crazy girl dhe ti? G-Bani
[Strofa e parë - G-Bani]
G#mDëgjo si ësht` puna si goca dhe çuna
Mësuan për mua sa shumë që të dua
D#Kështu që thashë në plazh kur të pashë
Tek luaje me detin të hap muhabetin
G#mNdaj tu afrova dhe të respektova
Fola më degjove fole të dëgjova
D#S' ish e vështirë por me ty aq i mirë
U tregova ah të lutem më ler që të futem
G#mNë zemrën edhe në mendjen tënde
Në shpresat edhe dëshirat e tua
D#Këto mendoja ndër sa vështroja
Plot me ëndrra ato dy sytë e tua
G#mPor s' më kuptove, nuk më kuptove
Nga pa siguria se si pushtohem
D#Dua të ta them por pendohem ,Se si ma bën zemra kur të afrohem
[Refreni - Crazy Girl]
G#mSi ma bën zemra kur të afrohem
si ma bën e se di pse bllokohem
D#Ul kokën posht se s'dua të lëndohem
Kur më sheh me ata sytë e tua
G#mSe si ma bën zemra kur të afrohem
Si ma bën e se di pse bllokohem
D#Kthej kokën se pse s'dua të kuptohem ,Vetëm unë e di sa të dua
[Strofa e dytë - G-Bani]
G#mUnë zemër dhe vetëm unë
E di se si e prita takimin
D#Shumë zemër s`e din sa shumë
Mendimet që të qetë nuk më linin
G#mUnë zemër dhe vetëm unë
Kisha në mëndje që ta marr guximin
D#Shumë zemër s`e din sa shumë
Me një puthje ta mbaroja kërcimin
G#mPastaj ti u duke në bregun e detit
Se si më rrahu zemra kur të shikova
D#Veq një dëshirë të të kem ëndërrova ,Mendime dhe plane të gjitha i harrova
G#mSiq e vendosa ashtu dhe veprova
Ty të tregova për ndjenjat e mia
D#Por përshpërite sapo mbarova ,Nuk don shumë fjalë zemër dashuria
[Refreni - Crazy Girl]
G#mSi ma bën zemra kur të afrohem
si ma bën e se di pse bllokohem
D#Ul kokën posht se s'dua të lëndohem
Kur më sheh me ata sytë e tua
G#mSe si ma bën zemra kur të afrohem
Si ma bën e se di pse bllokohem
D#Kthej kokën se pse s'dua të kuptohem ,Vetëm unë e di sa të dua
[G-Bani & Crazy Girl]
G#mAfrohem, bllokohem,
D#lëndohem, kuptohem
G#mAfrohem, bllokohem,
D#lëndohem, të dua
[Refreni - Crazy Girl & G-Bani]
G#mSi ma bën zemra kur të afrohem
si ma bën e se di pse bllokohem
D#Ul kokën posht se s'dua të lëndohem
Kur më sheh me ata sytë e tua
G#mSe si ma bën zemra kur të afrohem
Si ma bën e se di pse bllokohem
D#Kthej kokën se pse s'dua të kuptohem
Vetëm unë e di sa të dua
Please rate this tab:
x1.0