Kadung Jeru chords with lyrics by Ndarboy Genk - Easy chords and tabs for guitar

Ndarboy Genk – Kadung Jeru chords

Chords:
Transpose:
[Intro]
C Fm C E
Am G D  G 

[Verse 1]
C Fm CAku wes kadung jeru
E Am G Dkaro kowe sing ngapusi aku
Gmbalik mbe' mantanmu
C Fm CPancen wis nasibku
E Am G Dmung dadi pelampiasan nafsu
Fm G Cben ndeknen balikan mbe' awakmu
Am FJaremu pengin lali
G Caku sing mbok curhati
Am Fpancen aku sing salah
D7/F#ngarep luwih kowe luweh
Gku tak ngalah
[Chorus]
C FPancen dudu dalane
G Caku gandeng mbe' kowe
Am Dmyo wis ben tak ikhlaske
G Cyen meh mbalik mbe' kae ~
C FPancen dudu jodoku
G Csenajan wes kadung jeru
Am Dmmending ojo kesusu
G Cgolek sing luwih ayu
[Instrumental] C Fm C E Am G D G [Verse 2]
C Fm CAku wes kadung jeru
E Am G Dkaro kowe sing ngapusi aku
Gmbalik mbe' mantanmu
C Fm CPancen wis nasibku
E Am G Dmung dadi pelampiasan nafsu
Fm G Cben ndeknen balikan mbe' awakmu
Am FJaremu pengin lali
G Caku sing mbok curhati
Am Fpancen aku sing salah
D7/F#ngarep luwih kowe luweh
Gku tak ngalah
[Chorus]
C FPancen dudu dalane
G Caku gandeng mbe' kowe
Am Dmyo wis ben tak ikhlaske
G Cyen meh mbalik mbe' kae
C FPancen dudu jodoku
G Csenajan wes kadung jeru
Am Dmmending ojo kesusu
G Cgolek sing luwih ayu
FMas kowe ojo nesu
Empangapurane aku
Dm Gdurung nganti iso mbukak atiku
FPancen bener kandamu
Emiki pancen salahku
Dm G C Gmugo mugo oleh sing luwih ayu
[Chorus]
C FPancen dudu dalane
G Caku gandeng mbe' kowe
Am Dmyo wis ben tak ikhlaske
G Cyen meh mbalik mbe' kae
C FPancen dudu jodoku
G Csenajan wes kadung jeru
Am Dmmending ojo kesusu
G C Ggolek sing luwih ayu
[Chorus]
C FPancen dudu dalane
G Caku gandeng mbe' kowe
Am Dmyo wis ben tak ikhlaske
G Cyen meh mbalik mbe' kae
C FPancen dudu jodoku
G Csenajan wes kadung jeru
Am Dmmending ojo kesusu
G Cgolek sing luwih ayu
Am Dmmending ojo kesusu
G Cgolek sing luwih ayu
Am Dmsenajan kowe ra ayu
G Caku wes kadung jeru
Please rate this tab:
x1.0