Nokaut – Od Nas Zavisi Live chords

Chords:
Transpose:
[Intro]

N.C.


[Verse]

F#m BmВетар ми носи,
C#m F#m Bmспомени од едно време,
C#m F#mшто се чини толку нејасно.
A Dmaj7 C#mНо, сега се смени, се изгуби сјај - нели?
F#m BmСнегот што вее,
C#m F#m Bmво мене грее стара љубов,
C#m F#mшто ми дава желба за живот,
A Dmaj7 C#mНо, пак ќе се сврти тркалото знај - нели?
F#m BmСега сме тука,
C#m F#m Bmна исто место ова време,
C#m F#mшто се чини толку далечно,
A Dmaj7 C#mНо, сега се смени, се изгуби сјај - нели?
[Chorus]
F# A BАјде пробај, замисли си за миг,
F# A Bедно место, едно парче земја на југ.
F# A B DМоже за тебе да биде рај,
C#mтоа знај од нас зависи.
F# A BАјде пробај, замисли си за миг,
F# A Bедно место, едно парче земја на југ.
F# A B DМоже за тебе да биде рај,
C#mтоа знај од нас зависи.
[Bridge]
F# A BОд нас зависи, од нас,
F# A Bод нас зависи, од нас,
F# A Bод нас зависи, од нас,
F# A Bод нас зависи, од нас зависи.
[Chorus]
F# A BАјде пробај, замисли си за миг,
F# A Bедно место, едно парче земја на југ.
F# A B DМоже за тебе да биде рај,
C#mтоа знај од нас зависи.
F# A BАјде пробај, замисли си за миг,
F# A Bедно место, едно парче земја на југ.
F# A B DМоже за тебе да биде рај,
C#mтоа знај од нас зависи.
[Outro] N.C.
Please rate this tab:
x1.0