Kenge Shqip - Zoteria Juaj chords

Highlighted       Show chord diagrams
Zoteria Juaj - Fisniket
http://www.youtube.com/watch?v=dn_hPcR42V4


Am             G
Pse po me qortoni zoteria juaj
               Am
Vajzen tuaj e dua dhe per te vuaj

  Am            G
Me quajtet huligan dhe shkatraz, dhe shkatraz
                Am 
The sje per vajzen time more rrugac, more rrugac
 C                G
Kur therras ne telefon shan e bertet, shan e bertet
              Am
Vajzen tuaj se leshoni ne qytet, ne qytet


(refreni)
Am             G
Pse po me qortoni zoteria juaj
              Am
Vajzen tua e dua dhe per te vuaj
                G
Pse spo na lejoni te lutem me thuaj
              Am
Dhe kur ajo me do zoteria juaj

Solo

 Am         Am        G         G
e|-------------------------------------10-8-7h8p7---------10-8-7----------|
B|--------------10-8-------------10-8-------------10-10-8--------10-10-8--|
G|----------7-9--------------7-9------------------------------------------|
D|-7-7h9h10-----------7h9h10----------------------------------------------|
A|------------------------------------------------------------------------|
E|------------------------------------------------------------------------|

 Am         Am        G         G
e|-------------------------------------10-8-7h8p7---------10-8-7------------|
B|--------------10-8-------------10-8-------------10-10-8--------10-10-8----|
G|----------7-9--------------7-9--------------------------------------------|
D|-7-7h9h10-----------7h9h10------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
E|--------------------------------------------------------------------------|

  C     Bb     Am            C     Bb      Am
e|------------------------------------------------8-7p5\3--3----------------|
B|-/5-3h5p3-1-3-1-0-0h1-------5-5-3-5--5h6-6p5-3-------------6-5h6h8p6p5-/5-|
G|----------------------3-2-2-----------------------------------------------|
D|--------------------------------------------------------------------------|
A|--------------------------------------------------------------------------|
E|--------------------------------------------------------------------------|


  Am            G
Me quajtet te semure dhe te marre, dhe te marre
             Am
The ti ske shtepi more qyqar, more qyqar
C                 G
Une kam zemer te qete e shpirt fisnik, shpirt fisnik
               Am
Nuk jam si ti i eger dhe pasanik, dhe pasanik
(refreni)
Am             G
Pse po me qortoni zoteria juaj
              Am  F-G-Am
Vajzen tua e dua dhe per te vuaj
                G
Pse spo na lejoni te lutem me thuaj
              Am  G
Dhe kur ajo me do zoteria juaj
     Am  G
Zoteria juaj
     Am  
Zoteria juaj!
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z