Zoteria Juaj chords with lyrics by Kenge Shqip - Easy chords and tabs for guitar

Kenge Shqip – Zoteria Juaj chords

Chords:
Transpose:
Zoteria Juaj - Fisniket
http://www.youtube.com/watch?v=dn_hPcR42V4


Am GPse po me qortoni zoteria juaj
AmVajzen tuaj e dua dhe per te vuaj
Am GMe quajtet huligan dhe shkatraz, dhe shkatraz
Am The sje per vajzen time more rrugac, more rrugac
C GKur therras ne telefon shan e bertet, shan e bertet
AmVajzen tuaj se leshoni ne qytet, ne qytet
(refreni)
Am GPse po me qortoni zoteria juaj
AmVajzen tua e dua dhe per te vuaj
GPse spo na lejoni te lutem me thuaj
AmDhe kur ajo me do zoteria juaj
Solo
Am Am G Ge|-------------------------------------10-8-7h8p7---------10-8-7----------|B|--------------10-8-------------10-8-------------10-10-8--------10-10-8--|G|----------7-9--------------7-9------------------------------------------|D|-7-7h9h10-----------7h9h10----------------------------------------------|A|------------------------------------------------------------------------|E|------------------------------------------------------------------------|
Am Am G Ge|-------------------------------------10-8-7h8p7---------10-8-7------------|B|--------------10-8-------------10-8-------------10-10-8--------10-10-8----|G|----------7-9--------------7-9--------------------------------------------|D|-7-7h9h10-----------7h9h10------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|E|--------------------------------------------------------------------------|
C Bb Am C Bb Ame|------------------------------------------------8-7p5\3--3----------------|B|-/5-3h5p3-1-3-1-0-0h1-------5-5-3-5--5h6-6p5-3-------------6-5h6h8p6p5-/5-|G|----------------------3-2-2-----------------------------------------------|D|--------------------------------------------------------------------------|A|--------------------------------------------------------------------------|E|--------------------------------------------------------------------------|
Am GMe quajtet te semure dhe te marre, dhe te marre
AmThe ti ske shtepi more qyqar, more qyqar
C GUne kam zemer te qete e shpirt fisnik, shpirt fisnik
AmNuk jam si ti i eger dhe pasanik, dhe pasanik
(refreni)
Am GPse po me qortoni zoteria juaj
Am F-G-AmVajzen tua e dua dhe per te vuaj
GPse spo na lejoni te lutem me thuaj
Am GDhe kur ajo me do zoteria juaj
Am GZoteria juaj
Am Zoteria juaj!
Please rate this tab:
x1.0