Ma Leht Pa Dhimbje chords with lyrics by Kenge Shqip - Easy chords and tabs for guitar

Kenge Shqip – Ma Leht Pa Dhimbje chords

Chords:
Transpose:
http://www.youtube.com/watch?v=wNCMDZ4grR4
Ma leht pa dhimbje - Asgje sikur dielli


Intro :

e|------------------------------------------------------------|B|-0---1--0---1-0--0---1---------0---1--0---1-0--0---1--------|G|---2------2--------2------1------2------2--------2----------|D|------------------------4----------------------------4-2----|A|------------------------------------------------------------|E|------------------------------------------------------------|
Am B7A thu eshte ma leht pa dhimbje
EmA thu ma bukur pa lote
Am B7 EmA thu ti ke me u kthye dhe prap me qene na te dy
Am B7 EmA thu eshte fati i tille thuej gjithmone me vujtje
Am B7 EmA thu´e ti do t´me kthehesh dhe prap me qene na te dy
Intro
Am B7Ndoshta t´atille e kam fatin
EmNdoshta gjithmone me vujtje
Am B7Ndoshta ti kurre sdo t´me kthehesh
EmEdhe kjo ngjan ne kete jete
Am B7Cdo gje kalon ne jete
Em CAt´her dhe dielli kur te lind
Am B7Mbas diellit prap shi do te kete
Ekeshtu eshte ne te vertete
Am B7Ndoshta t´atille e kam fatin
EmNdoshta gjithmone me vujtje
Am B7Ndoshta ti kurre sdo t´me kthehesh
EmEdhe kjo ngjan ne kete jete
Am B7Cdo gje kalon ne jete
Em CAt´her dhe dielli kur te lind
Am B7Mbas diellit prap shi do te kete
Ekeshtu eshte ne te vertete
Intro
Am B7Ndoshta me asht fati i tille
EmNdoshta gjithmone me vujtje
Am B7Ndoshta ti kurre s'ke me u kthye
Please rate this tab:
x1.0