Kenge Shqip - Nje Jete Me Ty chords

      
Nje jete me ty - Irma Libohova
http://www.youtube.com/watch?v=afIWRKK644E


N.C.
Nje melodi 

Solli vjeshten krejt papritur brenda meje 

Nje vjeshte me shiMbi piano rri 

Dhe tastiera indiferente nuk pergjigjet 

S'pergjigjesh ti

 
FHape ti qiellin
CVjeshta tek une te mos vije
GMbi piano rri
FDhe tastiera indiferente nuk pergjigjet
CS'pergjigjesh ti
G F CAaaaa Aaaa AaAaaa X2
FEja te lutem
CKam shume deshire te rrish tek une
GNotat te thone
FSe ai te do dhe prane dhe larg njeheresh
CTe dua shume
G F CAaaaa Aaaa AaAaaa X2
GNje jete me ty
FDhe asgje u be gjithcka papritur
CA e beson
GNje jete me ty
FDielli shiun e largon papritur
CA e beson
F CJa engjejt erdhen te te thone
F C-G-FSe vec per ty per ty une po kendoo-ooj
F CE dua e dua e dua nje jete me ty
G FAaaaa Aaaa
CNje jete me ty
G F Aaaaa Aaaa
CNje jet me ty
Tap to rate this tab
 
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z