O Moj Korcare chords with lyrics by Kenge Shqip - Easy chords and tabs for guitar

Kenge Shqip – O Moj Korcare chords

Chords:
Transpose:
O moj korcare - Serenate korcareANe mes te nates ne qetesi
Ati ne ballkon me rrije
AUne te veshtroja me embelsi
Eo moj korçarja ime
A DO moj korçare sa e bukur je
E Ame ato naze porsi nuse e re
D A E7dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E A E Azemrat tona digjen flake e zjarr
D A E7dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E A E Azemrat tona digjen flake e zjarr
AFjalen e pare kur ma dhe
Azemren ti ma coptove
Adhe pse me ike pse me le
Ene vetmi pa dashnore
A DO moj korçare sa e bukur je
E Ame ato naze porsi nuse e re
D A E7dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E A E Azemrat tona digjen flake e zjarr
D A E7dhe kur me shkoje ti ne bulevard
E A E Azemrat tona digjen flake e zjarr
Melodia strofave: A A A Ee|--------------------------0------------------------------------0-0-------|B|-----2-0-----0----------2---2-0---------2-0-----0-------0-2-3-0----------|G|---2-----2-1---2------2---------2-----2-----2-1---2---2------------------|D|-2------------------2---------------2------------------------------------|A|-------------------------------------------------------------------------|E|-------------------------------------------------------------------------|
Melodia e refrenit: A D E A D A E7e|---------0---------------------2-0-----0-0---2-2-2-2-2-0-----0-0--------|B|-2-2-2-2---3-2-0-2-3---3-3-3-3-----3-2-------------------3-2-----3------|G|------------------------------------------------------------------------|D|------------------------------------------------------------------------|A|------------------------------------------------------------------------|E|------------------------------------------------------------------------|
E A E Ae|-------0----------------------------------------------------------------|B|-0-2-3---2---0-2-0------------------------------------------------------|G|-----------2-------2----------------------------------------------------|D|------------------------------------------------------------------------|A|------------------------------------------------------------------------|E|------------------------------------------------------------------------|
Please rate this tab:
x1.0