Kenge Shqip – Xhamadani Vija Vija chords

Chords:
Transpose:
Xhamadani vija vija - Iliret
http://www.youtube.com/watch?v=Knik715yYB0&fb_source=message


Intro :

Bbm C# Ebm C# G#m Bbm e|-------------------------------------------------------------------|B|---6---6---6-6--6-6h7p6--------6-----------------------------------|G|------------------------8-6-8----8-6-5-6---6-8-6-------------------|D|-8---8---8---------------------------------------9-8-6-9-8---------|A|-------------------------------------------------------------------|E|-------------------------------------------------------------------|X2
BbmKam një lot m'pikon si ar
Se ner shekuj jam shqiptar
Ebm FE kur malet mi mloj bora |x2
Ebm F BbmPër atdhe kangës ja mora |x2
Ref:
EbmXhamadani vija vija
C#-G#m Bbm C#Asht Kosova o asht Shqipnia
EbmRreh si zemër ciftelia
C#-G#m BbmOh sa e madhe asht Shqipnia
Intro
BbmAsht një qiell që na bashkon
E një diell që na burrnon
Ebm FAsht një gjuhë që flasim tanet |x2
Ebm F BbmE nji tok që th'rrasim nane |x2
Ref:
EbmXhamadani vija vija
C#-G#m Bbm C#Asht Kosova o asht Shqipnia
EbmRreh si zemër ciftelia
C#-G#m BbmOh sa e madhe asht Shqipnia
Solo
BbmRrugës sime për shqipri
M'ka përcjell një drin i zi
Ebm F Dhe u nisa për me ardhe |x2
Ebm F BbmPor si vala e drinit t'bardhe |x2
Ref(x5)
EbmXhamadani vija vija
C#-G#m Bbm C#Asht Kosova o asht Shqipnia
EbmRreh si zemër ciftelia
C#-G#m BbmOh sa e madhe asht Shqipnia
Please rate this tab:
x1.0