Yll Limani – Lart Mbi Yje chords

Chords:
Transpose:
C GTë kanë lënduar të kanë vrarë, 
Am Të kanë gënjyer të kanë sharë 
F Sa netë pa gjumë me lot në sy
C G Të premtuan dashurinë e te
Am falën tradhëtinë 
F CSa plagë në zemër i ke marr? 
GMë jep një shanc , më jep një shpresë 
AmE kurrë më vetëm nuk do jesh
F C Ditët pa të, me re me shi 
GLe të jemi të pa ndarë 
AmKy qytet le të digjet zjarr 
F CKur të na shohin ne bashkë ! 
GLe të jemi bashkë 
AmLe të ikim larg 
FLe të jemi vetëm unë dhe ti 
C GLe të jemi bashkë 
AmLe të ngjitemi lart 
FLart mbi yje vetëm unë dhe ti
Please rate this tab:
x1.0